Doner dine bøger til Læs for livet

Anbefalinger til teenage Iben 2

Petra har fået lavet en 3D model af sig selv i Petra elsker sig selv. Foto: DR Ung

Petra har fået lavet en 3D model af sig selv i Petra elsker sig selv. Foto: DR Ung

Indlægget indeholder Affiliate Links

Jeg har tidligere lavet dette indlæg om, hvad jeg ville anbefale til Iben, hvis hun var teenager i dag. I forbindelse med den biografaktuelle film The Edge of Seventeen, som har fået en god modtagelse blandt andet for dens grænseløshed og form, har jeg samlet sammen til en ny liste af anbefalinger.

 1. Petra elsker sig selv på DR3:
  I programmet følger man Petra og kampen for at komme til at elske sin krop. Petra bruger sin egen historie til at fortælle om de kampe, som rigtig mange unge kvinder oplever med deres krop. Her har holdet bag tv-programmet virkelig formået at skabe en programserie, som danner grundlag for rigtige gode samtaler.
 2. Stormhjerte/Hjertestorm af Annette Herzog:
  Den grafiske novelle afdækker, hvordan forelskelse opleves for drenge og piger. Gennem klassisk tegneseriestil, collager, sangtekster og myldrebilleder viser Katrine Clante kærlighedshistorien fra pigen Violas synsvinkel, mens Rasmus Bregnhøj viser den samme historie fra Storms synsvinkel.
 3. Juno af Jason Reitman og med Ellen Page i hovedrollen:
  Juno er blevet uønsket gravid efter sex med sin high-school ven Paulie Bleeker. Men hvordan skal man tage vare på et barn, når man selv endnu ikke er blevet voksen? Det er et af de spørgsmål, som filmen kommer godt omkring.
 4. Bedste venner af Lisa Grue og Maise Njor:
  Da jeg var t(w)eenager, brugte jeg og mine veninder lang tid på at udfylde venindebøger med information om vores yndlings farve og karriere som voksne. Nu har Lisa Grue og Maise Njor opdateret 90’ernes venindebøger med denne fint illustreret venindebog med spørgsmål, som får pigerne til at tænke over venskab, håb og drømme.
Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doner dine bøger til Læs for livet