Klassisk jul i Danmarks tre største byer

Bøger under juletræet

Indlægget indeholder Affiliate Links

Iben har en meget lang ønskeseddel, og den ville være endnu længere, hvis jeg ikke agerede redaktør på den. Hun sætter kryds ved ALT legetøj i katalogerne. Det kan de fleste nok nikke genkendende til. Der er altid bøger at finde på hendes ønskeliste, og det glæder hele familien, når et sådan ønske går i opfyldelse. Nu når Iben er blevet fire år, er det sværere at ramme rigtig, så det er vigtigt, at man spørg hende flere gange, hvad det præcis er, hun ønsker sig. Så sent som i søndags havde jeg købt et tørklæde i adventsgave, men da hun pakkede det ud, sagde hun: “Jeg fjollede bare mor, da jeg sagde, at jeg ønskede mig et tørklæde”. Men bøger – dem går vi sjældent galt i byen med.

De fire bøger, som Iben håber ligger under det pyntede træ i år, er de ovenstående. Vi er vilde med Siri Melchiors streg og de to bøger af henholdsvis Kim Fupz Aakeson og Maria Rørbæk passer perfekt til en før-skole-pige. De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner er blevet aktuel på ny, da DR Ramasjang viser en moderne version af eventyrerne. Jeg glæder mig dog til at stifte bekendtskab med Beatix Potters detaljerede fortællinger om den kloge og rare kanin.

Der er også altid plads til bøger, der inspirerer til hobby-projekter. Alvildas tegnebøger er perfekte til dette. Iben har allerede den store krusedulle tegnebog, som er helt formidabel – men nu hvor hun gerne vil øve sig mere og mere på at tegne tingene, så alle rent faktisk kan se, hvad det forestiller, er disse trin-for-trin guides perfekte.

Har I købt bøger til under juletræet?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk jul i Danmarks tre største byer