Cykelmyggen Egon og alle hans venner

Det er sjovest, når alle er med – nu live

Cirkus Summarum 2017. Foto: Agnete Schlichtkrull

Cirkus Summarum 2017. Foto: Agnete Schlichtkrull

Som I måske kan huske, var jeg virkelig skuffet over sidste års Cirkus Summarum (ellers kan I læse om det her). Vi har de to seneste år haft en tradition med, at hele familien fik billetter af farmor og farfar til forestillingen. Men i år har Iben og jeg valgt, at vi hellere vil ind og se Min mormors gebis på Det lille teater sammen med farmor. Det kommer der forresten mere om i et indlæg snart. Men ja, det skyldtes blandt andet, at vi var vildt skuffede over sidste års forestilling.

Jeg har hørt fra flere, at de efterhånden synes, at merchandise-delen har taget lidt overhånd. Ligesom kritikken om DRs indtog på cirkusområdet har fyldt en del i medierne de sidste par somre. Det er muligvis en af årsagerne til, at Cirkus Summarum nu går live. DR har nemlig valgt, at sende forestillingen fra Aarhus live. Dermed kommer de for alvor til at leve op til sloganet, som de sammen med Muskelsvindfonden har skabt: “Det er sjovest, når alle er med”.

Vi kommer i hvert fald til at finde plads foran tv’et på søndag den 6. juni klokken 11.00 på DR Ramasjang. For selvom at forestillingen sidste år var ringe, så er vi jo generelt ret vilde med Hr. Skæg, Motor Mille og Onkel Reje.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykelmyggen Egon og alle hans venner