Teatersæsonen 2017-2018 2

Disney-Pixar nyheder – nøj, hvor vi glæder os…

Fotos: Disney

Fotos: Walt Disney Pictures

Faste læsere af bloggen vil vide, at vi er vilde med Disney og Pixar film. Derfor er det altid med stor begejstring, at vi læser om de nye film, der er på vej. Og lige om lidt og igen til vinteren 2018 er der en del at glæde sig til.

Biler 3 har premiere lige om lidt. Vi skal til forpremiere på lørdag, og vi glæder os rigtig meget. Iben er vild med Lynet McQueen, som I denne film skal vise overfor en ny generation af racerbiler, at han stadig er nummer 1. Han får hjælp af mekanikeren Cruz Ramirez, der viser en alternativ vej til toppen. Det bliver ikke nemt for McQueen at være forrest i feltet i Stempel Cup’en – og intet bliver som før. Udover stemmer fra store danske skuespillere som Mads Mikkelsen, Anders W. Berthelsen og Ditte Hansen, har en række danske racekørere fået lov til at kaste sig ud i disciplinen. Jeg glæder mig især til at høre Kevin Magnussen og Tom Kristensen.

Coco følger en 12-årig dreng ved navn Miguel, der drømmer om at blive berømt musiker, ligesom sit store idol Ernesto de la Cruz. Hans familie har dog et langt forbud mod musik, og i et desperat forsøg på at bevise sit talent, finder Miguel sig selv i De dødes land. Undervejs møder han den charmerende charlatan Hector og sammen tager de på et fantastisk eventyr for at løse den sande historie om Miguel’s familiehistorie. Der er dansk premiere til vinterferien 2018.

Olaf’s frozen Adventure er en ny kortfilm, med den lille sjove karakter fra Disneys populære Frost. Kortfilmen bliver vist i biograferne foran Coco. I filmen beslutter Olaf sig for at hjælpe Anna og Elsa med at opfinde en juletradition. For at gøre arbejdet bedst muligt, besøger snemanden landsbyens familier og finder ud af, hvordan de holder jul. Kortfilmen har intet med plottet i spillefilmen Frost 2 at gøre. Der er dog også meget lang tid til Frost 2. Den er sat til at få premiere den 27. november 2019. Iben vil på det tidspunkt være 7 år, og jeg håber, at hun stadig har lyst til at se filmen med sin mor.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teatersæsonen 2017-2018 2