Tryk dig til tryghed og nærvær

Doner dine bøger til Læs for livet

Stakken vi fik samlet og doneret til Læs for Livet i vores lokale boghandel

Stakken vi fik samlet og doneret til Læs for Livet i vores lokale boghandel

Det er vidst ingen hemmelighed, at vi er ved at vokse ud af samtlige bogreoler herhjemme. I dag har vi sorteret. Iben fik lov at gennemgå alle sine bøger og fortælle, hvorvidt hun gerne ville beholde dem eller donere dem til Læs for Livet. Hun fik valgt en god stak ud. Hun var faktisk rigtig stolt af at kunne samle en bunke bøger til børnene.

Du kan også være med. I dagene 24.-26. april kan du donere dine bøger til Læs For Livet i din lokale boghandel. Der er 106 boghandlere, som medvirker i indsamlingen, så der burde være en boghandel nær dig, hvor du kan aflevere bøgerne. Du finder en samlet liste her.

Læs for Livet er en non-profit organisation, der blev stiftet i 2012. Organisationen har en mission om at give udsatte børn og unge gode oplevelser, fantasi og muligheden for at kunne drømme sig væk. Gennem bøgerne skaber Læs for Livet social forandring. De samler bøgerne i små biblioteker på mellem 200-800 bøger, som doneres til institutioner, hvor børnene og de unge opholder sig, som fx børnehjem, familieafdelinger og ungdomspensioner.

Siden 2012 har Læs for Livet doneret over 90 biblioteker og ca. 75.000 bøger til en samlet værdi på over 13 mio. kr. til institutioner, der arbejder med udsatte børn og unge. Og nu kan du altså også være med til at donere dine bøger. Hvis du ikke når at få sorteret og afleveret bøgerne inden onsdag, kan du læse videre om organisationen og afleveringssteder på deres hjemmeside.

God sorteringslyst.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tryk dig til tryghed og nærvær