Der er kommet en ny Lilli til byen

Film til påsketuren

Nu kan børnene tage Rasmus Klump med på bagsædet. Foto: Nordisk Film

Nu kan børnene tage Rasmus Klump med på bagsædet. Foto: Nordisk Film

Nu er der kun to dage til påske. Iben startede dog allerede sin ferie igår sammen med farmor og farfar. Vi troede, at vi skulle i biografen og se Dyrene i Hakkebakkeskoven, men det viste sig, at vores lokale biograf havde ændret programmet, så den alligevel ikke spillede om eftermiddagen. Derfor har vi rykket biografturen til torsdag, hvor Theis kan være hjemme med Emil. Jeg glæder mig til at se filmen og anmelde den for jer på bloggen. Så kom endelig forbi fredag.

Derudover er vores påske primært fyldt op med aftaler med familie og venner. På lørdag skal Iben, min veninde og jeg i Cinemateket og se Far til Fire på Landet. Jeg har før anbefalet dette, så hvis du og børnene har lyst til en biograftur i påsken, viser Cinemateket en række af 1950’ernes Far til Fire.

Ellers havde vi talt om at køre en tur til Vordingborg. Her kan børnene opleve borgområdet og drømme om konger og prinsesser i Danmarks Borgcenter. Hvis vi kører afsted, har vi brug for underholdning til bagsædet. Førhen ville vi købe et abonnement til Viaplay, men det er ikke nødvendigt mere. Nu kan vi nemlig downloade vores favorit tv-serier og film fra Min Bio. Min Bio er Nordisk Films streamingtjeneste, hvor der kun er børneindhold. Jeg er vild med det,  fordi Iben selv kan sidde med det, uden at hun kommer til at klikke sig ind på upassende indhold. Desuden er Min Bio spækket med børneindhold af høj kvalitet, og der er ikke så meget tju-bang tegnefilm, som man fx finder på Netflix og Viaplay.

God påske.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er kommet en ny Lilli til byen