Hvor skal vi hen? - Nintendospil

Gode råd til at finde børneindhold på Netflix

Vi har fået et Netflix abonnement her i weekenden. Primært fordi jeg skulle se den nye dokumenter om Amanda Knox sagen. Men det betyder, at vi nu har adgang til nyt børneindhold. Normalt har vi kun abonnement til Min Bio. Så Iben var glad for at måtte vælge mellem lidt nyt indhold.

Jeg synes, at ulempen ved Netflix er, at det er svært at overskue alt indholdet og finde serier og film, som har en god kvalitet. Derfor har jeg lavet en liste via list.ly, så I læsere kan være med til at indsætte nye serier eller film på listen og stemme mine foreslag op eller ned af listen.

Den eneste film på listen, som jeg ikke har været i tvivl om er Big Hero 6. Det er en af de bedste Disney film, der er lavet, hvis du spørg mig. Jeg elsker det ingeniørinspireret univers i San Francisco, og det inspirerer både børn og voksne til at dyrke natur- og tekniskvidenskab.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal vi hen? - Nintendospil