Filmstriben - masser af børneindhold

Hvad synger I til jul? Julesange fra Shufflebook

Kortene i 'Kom og syng med os - jul'

Kortene i ‘Kom og syng med os – jul’

Indlægget indeholder Affiliate Links

Vi elsker at synge herhjemme. Det fede ved at have mindre børn i den sammenhæng er, at de er fuldstændig ligeglade med, om du formår at ramme tonerne. Jeg synger ikke altid rent, men jeg elsker at synge og skråler gerne med på diverse sange. Derfor er julesange også en fast tradition herhjemme. Vi synger julesange, før den første julepynt er fundet frem. Som barn kan det dog være svært at følge med i alle julesangene, hvis man blot har et sanghæfte uden billeder. Derfor er vi vilde med Shufflebook herhjemme.

Shufflebooks ‘Kom og syng med os -jul‘ er en æske med julesange på hver deres kort og med hver deres illustration. På den måde kan børnene være med til at vælge julesangene, uden at kunne læse eller kende titlerne. De kan nemlig ud fra billederne genkende sangene, som fx kortet med nissen, risengrøden og rotterne som selvfølgelig illustrerer ‘På loftet sidder nissen med sin julegrød’.

Vores fire yndlings sangkort fra Shufflebook

Vores fire yndlings sangkort fra Shufflebook

De fire kort fra æsken, som vi holder allermest af, er kortet med Josef, Maria og det lille Jesusbarn i stalden i Bethlehem, de tre engle der spiller musik, luciapigen med lyskrans og englene i skyen. Disse er illustrationer til julesangene ‘Et barn er født i Bethlehem’, ‘Glade jul – Dejlige jul’, ‘Luciasangen’ og ‘Dejlig er jorden’. Iben er især vild med ‘Et barn er født i Bethlehem’, da hun forbinder julen med Jesus fødselsdag, selvom hun da også sætter pris på sange om nisser og julemanden.

Hvis du ikke kender Shufflebook, kan du læse mere på deres hjemmeside. Vi har også æsken ‘Kom og syng med os – til de små’, som vi er ved at finde frem igen til Emil.

Rigtig glædelig jul. Jeg håber, at du og din familie får sunget en masse gode julesange.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmstriben - masser af børneindhold