Konkurrencetid - DR sommerfestival

Hvor finder jeg mine børns yndlingsfilm?

logo-v3-text-black

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg hurtigt mister overblikket i streamingtjenesternes algoritmer. Desuden synes jeg, at det er svært at lade Iben sidde selv med blandt andet Netflix, da kvaliteten af serier og film er meget svingende. Ja, jeg er nok en lidt skrap mor, når det kommer til det. Heldigvis har hun da allerede en ret god smag, hvis man spørg moren.

Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg stødte på Streamhub. Her kan man nemlig få et overblik over, hvor den film man gerne vil se enten kan streames på abonnement, lejes eller købes. Se, det er smart. Herhjemme gør vi det nemlig ofte lidt omvendt end andre. Vi finder ud af, hvilken film vi gerne vil se – enten via anbefalinger fra venner og familie eller de sociale medier. På Streamhub kan vi så søge på titlen, og dermed hurtigt få et overblik over, hvor filmen findes.

Derfor tog jeg kontakt til Jesper og Ole fra Streamhub, og hørte om de ikke havde lyst til et samarbejde. Det havde de heldigvis. Hos Streamhub vil de gerne bidrage til mere gennemsigtighed i streaminguniverset, og det kan jeg da kun bifalde. Hvordan samarbejdet præcis udfoldes, vil jeg komme nærmere ind på i de aktuelle indlæg. Men I kan godt glæde jer.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrencetid - DR sommerfestival