Hvilke babybøger skal man have?

Hvor skal vi fejre fastelavn?

Kaspar Jolin, Silja Okking og Benjamin Koppel til jazzkoncert

Kaspar Jolin, Silja Okking og Benjamin Koppel til jazzkoncert

Der afholdes fastelavn rigtig mange steder i landet på søndag. Vi skal til fastelavn på vores lokale musikskole, hvor Iben går til musik. Vi har ellers haft en tradition med at være til fastelavnsgudstjeneste i den lokale kirke. Men det er lørdag, og der skal vi desværre noget andet i år. Det er ellers hyggeligt, når kirken er proppet med fastelavns klædte børn. Jeg så på Famitool, at der er rigtig mange kirker, som afholder fastelavn. Det kan vi klart anbefale. Men ellers er der tre arrangementer, som jeg gerne vil anbefale.

Fastelavn på Nationalmuseet

Nationalmuseet starter deres fastelavnsfest med en teaterforestilling om Kong Vinter og Fru Sommer. Efterfølgende afholdes der indendørs tøndeslagning og der uddeles kroner til Nationalmuseets kattekonge eller -dronning. Jeg synes, at det er genialt med mulighed for indendørs tøndeslagning. Da børnene ofte gerne vil vise deres fastlavnstøj frem og derfor ikke gider have flyverdragter på. Læs mere om arrangementet her.

Koncert og tøndeslagning med Silja

Vi oplevede Silja Okking, Benjamin Koppel  og Kaspar Jolin i Galaxen. Det var en rigtig fed intimkoncert, som du kan læse anmeldelsen af her.  De spiller fastelavnskoncert i Prøvehallen i Valby med efterfølgende tøndeslagning og fastelavnsboller til alle. Læs mere om arrangementet her.

Fastelavnsfest med Børn i Byen

I gården bag Børn i byen Huset kan du komme til fastelavnsfest med tøndeslagning for børn i alle aldre. Der vil blive leget gammeldags lege og sanglege i gården, og børnene kan blive malet i ansigtet af de dygtige sminkepigerne.dk. Læs mere om arrangementet her.

Rigtig god fastelavn!

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke babybøger skal man have?