Når far er en Tesla

Illustrationer: Børneillustrationer i indretningen – Legeværelset

Lillebitte Lilli er ved at vokse sig stor igen på illustration af Zarah Juul

Lillebitte Lilli er ved at vokse sig stor igen på illustration af Zarah Juul

Børnene har fået et fælles legeværelse med masser af plads til leg. Desuden har Iben fået et stort skrivebord, hvor hun kan sidde og tegne. Hendes favorit aktivitet for tiden er at tegne til lyden af en lydbog. Både vores bogtjeneste Bookmate, Bibliotekernes E-reolen og APP’en Fairytell bliver skam-brugt.

Over skriveborden hænger en flot plakat med Zarah Juuls flotte illustration fra bogen om Lillebitte Lilli, som vi købte til højtlæsning af bogen hos Bogcafeen på Vesterbro. På plakaten er Lilli stadig lille, men begynder så småt at vokse, da hun spiser spaghetti med sin mor og kan mærke boblerne i kroppen fra sodavanden. Zarah Juul er en illustrator, som jeg har været vild med, siden vi læste Lise Rønnes bog om Eva Gorilla. Jeg følger hende på Instagram og holder øje med udgivelser, som hun har lægget streg til.

Cykelmyggen Egon flyver ind på Det lille teater i Lavendelstræde på illustration af Flemming Quist Møller

Cykelmyggen Egon flyver ind på Det lille teater i Lavendelstræde på illustration af Flemming Quist Møller

I hjørnet har jeg med inspiration fra Pinterest lavet et lille IKEA-hack til Ibens klæd-ud-tøj med en lille hylde, hvor hendes smykkeskrin, maske fra Venedig og lille spejl ligger oven på. Oven over hylden hænger en illustration af selveste Flemming Quist Møller, som vi købte på Storm P. Museet i sommers. Illustrationen er fra historien om Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar, hvor de flyver ind på Det lille teater i Lavendelstræde og møder Benny, Snuden og Kedsomheden.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far er en Tesla