Julekalenderbøger

Julekalender på TV

Ramajetterne besøgte BogForum 2017

Ramajetterne besøgte BogForum 2017

I morgen er det den 1. december, og det betyder, at vi er at finde foran tv’et hver dag klokken 17.00. Her vises DR Ramasjangs julekalender for de mindste, Ramajetterne. Den 1. december får Ramajetterne og Kristian at vide, at julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn – også er julen selvfølgelig i fare. Vi oplevede en lille optræden fra Ramajetternes Jul på BogForum, hvilket var en stor succes. Lige siden har vi glædet os.

Til de lidt større børn kan man tænde for TV2 klokken 20.00 og se den nye julekalender Tinkas juleeventyr. Her skal nissepigen Tinka have overrakt nisseamuletten den 1. december. Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. Det er Cosmo Film, som står bag julekalenderen. Cosmo film har tidligere produceret julekalender-hittene ‘Jesus og Josefine’, ‘Jul i Valhal’ og ‘Juleønsket’. Så mon ikke Tinkas juleeventyr også bliver et hit.

Er det en udfordring, at sidde foran tv’et på et bestemt tidspunkt, kan begge julekalendere ses på henholdsvis DRTV og TV2Play. Der er dog også den mulighed at følge en julekalender via en streamingtjenest. På Viaplay kan man gense julekalenderen fra sidste år ‘Det store eksperiment‘ med blandt andet Mille Gori. På MinBio kan man hygge og synge med Malene og Rasmus Klump, imens de gør klar til julen.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderbøger