Fairytell - højtlæsning på Ipad'en

Julekalenderbøger

Peter Madsens flotte illustrationer i Troldeliv julekalenderen

Peter Madsens flotte illustrationer i Troldeliv julekalenderen

Indlægget indeholder reklamelinks

De fleste har en tradition med at se julekalendere hver dag på TV. Men noget som vi for alvor kaster os over i år er bog-julekalender. Jeg har længe gerne ville introducere Iben for Sissel Bøes Troldelivunivers og Peter Madsens fantastiske tegninger, men hun har længe været bange for trolde, og derfor har jeg endnu ikke gjort det. Men nu er der en anledning til at tage fat på universet. Jeg købte nemlig Troldeliv julekalenderbogen med hjem på BogForum.

Menneskene tror ikke på Nisse Nik længere. Men i troldehøjen tror de på nissen, og Pajko mener, at han og Paja sagtens kan hjælpe Nik med at lære menneskene god, gammeldags nisseskik Bogen indeholder 26 afsnit. Den starter derfor allerede den 30. november og slutter først den 25. december. Vi skal derfor sidde i nattøj og beskue vores julegaver, mens sidste kapitel bliver læst højt. Nøj, hvor jeg glæder mig.

Derudover har vi en anden julekalenderbog-tradition. Hver morgen åbner vi nemlig en Pixibog i PIXI-julekalenderen af Jan Mogensen. Det er nu tredje år, at vi har kalenderen, og både Iben og jeg glæder os til at genlæse det hyggeligt juleventyr med Kisse jaw, Nisse Leif og tvillingerne.

I Keiki julenummeret , som udkommer  på torsdag, anbefaler jeg desuden julekalenderbogen med Villads fra Valby, og den overvejer jeg stærkt som næste års kandidat.

Har I julekalenderbøger hjemme hos jer?

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fairytell - højtlæsning på Ipad'en