Gode råd til at finde børneindhold på Netflix

Klump, Kor og Køretur på Kulturnatten

Far og datter ved kulturnatten 2015. Foto: Sattrup & Høst

Far og datter ved kulturnatten 2015. Foto: Sattrup & Høst

På fredag er der kulturnat i København. Iben er ved at være stor nok til nogle af de tidlige arrangementer ved Kulturnatten. Desværre er jeg efterhånden så højgravid, at jeg ikke er meget værd, og da vi skal i teateret lørdag (mere om dette i særskilt indlæg), så springer vi Kulturnatten over i år.

Hvis jeg var mere frisk ville vores kulturaften (ja, en 4-årig kan jo ikke holde til meget længere end 20-21 stykker) være fyldt med disse tre arrangementer:

Vi ville starte eftermiddagen med at besøge Ulvetime for de mindste med Rasmus Klump hos Egmont. Her kan børnene fra 17-18 synge sange med Rasmus Klump og Pixitrolden. 

Vi ville forlade Egmont sådan, at vi kunne nå at være i Holmens kirke i god nok tid til at få siddepladser til at høre koncerten med DRs børne- og juniorkor klokken 18. Det er altid en fornøjelse at høre disse kor. Senest hørte vi juniorkoret, da vi var på sommerferie på Bornholm. Iben var især vild med Cantus Eatnemen Vuelie af Frode Fjellheim, som de fleste forældre nok kender som introsangen fra Disneyfilmen Frost.

Inden vi drog hjem, ville vi stoppe lige i starten af Amager, hvor Amagerbanens venner giver mulighed for, at man kan prøve den 1 km cykeltur på skinnecykler. På den nedlagte jernbane ved Kløvermarken er det på kulturnatten muligt at prøve disse cykler, hvor der er plads til mor, far og ét barn på hver.

I finder hele programmet for kulturnatten på deres hjemmeside, ligesom det følger med i kulturpasset. Kulturpasset giver adgang til arrangementerne og offentlig transport i tidsrummet 17-05. Der er masser af fede arrangementer for børn. Hvis Iben var et par år ældre, skulle vi apropros Big Hero 6 helt sikkert besøge IDA og se DTUs scienceshow (som jeg qua mit arbejde har set et par gange) og Politimuseet hvor du kan lege ægte detektiv for en aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til at finde børneindhold på Netflix