Dine børneklassikere - Giv historierne videre

Konkurrencetid – BørnefestiBAL

BørnefestiBAL kommer til Danmarks 3 største byer

BørnefestiBAL kommer til Danmarks 3 største byer

I det seneste nummer af Keiki anbefalede jeg festivalen BørnefestiBAL. Her kan børn og forældre opleve en dag i det fri med musik, underholdning, konkurrencer og udfordringer i Danmarks tre største byer. Udover HipsomHap og Pippelipop kan børnene opleve MGP vinderen Emma Pi og Voice Junior coachen Wafande fra den store scene. Tiden ind imellem musik og dans kan blandt andet bruges på at spise popcorn, lave perleplader i perleteltet og prøve ECCOs rutsjesko. De første 1.000 børn, der dukker op får desuden en lækker goodiebag. Børn under 1 år kommer gratis ind, og der er plads til barnevogne og klapvogne. Billetter kan købes nu.

BørnefestiBAL kommer altså både til Botanisk have i Aarhus, Munke Mose i Odense og Fælledparken i København. Du har nu mulighed for at vinde 3 billetter til festivalen i København. 

For at være med i lodtrækningen om de 3 billetter skal du skrive en kommentar nedenfor, hvor du fortæller, hvem du vil dele oplevelsen med. Jeg trækker en vinder på onsdag den 17. maj. Konkurrence foregår også ovre på Kulturforbørns instagramprofil, så hvis du smutter derover, har du to muligheder for at vinde.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

2 kommentarer

  • Camilla Hovej

    Jeg vil da elske at tage mine 3 børn med til denne fede festival 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg vil dele den med min lillesøster og lillebror. Jeg er kun 12 år og de er 10 år, men håber stadig jeg kan deltage da jeg har fået lov af mine forældre til at deltage😊❤🍀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine børneklassikere - Giv historierne videre