Tornerose på Rosenborg Slot

Kulturnatten 2017

Kulturnatten Foto: Sattrup og Høst

Kulturnatten Foto: Sattrup og Høst

På fredag er der kulturnat i København. Programmet er altid spækket med lækre kulturoplevelser. Sidste år synes jeg, at Iben var lige lille nok til at være oppe og opleve Kulturnatten. I år er hun egentlig ved at være stor nok, men nu er der så kommet en lillebror til familien. Det giver lidt pres på tiden i vores lille familie. Det kender de fleste børnefamilier nok. Der er ikke tid til det hele. Selvom vi ikke selv skal afsted, vil jeg gerne give jer anbefalinger til arrangementer for børn på Kulturnatten.

Ulvetime hos Egmont

pixi-krelle-groenbaggrund-1024x572

Klokken 17.00 inviteres alle børn og deres forældre til ulvetime hos Egmont. Her kan børnene møde Rasmus Klump, Pixi trolden og Guitar Krelle til en times god underholdning og hygge.

Piratkodning hos Ingeniørforeningen

Piger igang med kodning Foto: Favroskov, MakeyMakey og Banjamin Pomerleau

Piger igang med kodning Foto: Favrskov, MakeyMakey og Banjamin Pomerleau

Hos IDA kommer Coding Pirates forbi. Børn og voksne kan få lov til at kaste sig ud i kodning bl.a. med Littlebits og 3D-skanning til Minecraft.

Børnescenen i DR Koncerthuset

Silja Okking Foto: Anya Winqvist

Silja Okking Foto: Anya Winqvist

På børnescenen hos DR kan børn og voksne møde Silja Okking, når hun løfter sløret for årets julekalendere på DR Ramasjang og DR Ultra. De kan blandt andet møde figurene fra Ramajetterne. Børnescenen findes i DRs flotte koncerthus.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tornerose på Rosenborg Slot