Når biblioteket sælger ud

Lørdagsklub på en søndag

Foto: Per Janus Strange/TV 2

Foto: Per Janus Strange/TV 2

Så er der 4 dage til en ny sæson af Voice Junior på TV2. Herhjemme er vi glade for programmet, og både Iben og jeg holder rigtig meget af, at se de dygtige børn udfolde deres talent på skærmen.

Fans af programmet vil vide, at Joey Moe er den helt store vinder blandt coachene. Vi er også store fans af Joey. Iben elsker sangen, hvor man kan øve ugedagene, og jeg drømmer mig tilbage til studenterfesterne med hitsangen fra Rich Kids filmen: “In the back of the cab, I know you feelin me… And in the back of the club, I know you feelin me…”

Det er dog ikke de tre coaches, som er årsagen til, at vi ser programmet. Værten Mikkel Kryger formår at sætte børnene i centrum, og det er deres fortællinger, som der får masser af plads i programmet.  Desuden har TV2 formået at skabe en klubstemning, hvor børnene lærer at skabe relationer og nye venskaber i en konkurrencepræget ramme. Det er en fornøjelse at se, hvordan børnene bakker op om hinanden. I disse tider hvor mobning og drillerier er et stigende problem, formår Voice Junior at vise børn, hvor langt man kommer med gensidig respekt, knus og kram.

Hvis Iben kunne holde sig vågen, ville vi sidde foran fjernsynet de næste mange lørdage, men i stedet ser vi Voice Junior søndag morgen på Tv2Play. Har du og dine børn endnu ikke set Voice Junior, kan jeg anbefale jer at blive en del af klubben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når biblioteket sælger ud