Vinder af billetter til DR Sommerfestival

Mine og Ibens filmanbefalinger på Streamhub

logo-v3-text-black

Jeg introducerede jer for Streamhub i indlægget her, og nu kan jeg fortælle jer mere om samarbejdet. På Streamhub kan man nemlig finde en række kanaler, som er en kategorisering af film. Hvis du fx har lyst til at se en superheltefilm, kan du vælge den kanal og se, hvilke film du kan se på nettet samt hvor de kan findes.

Og nu har Kulturforbørn fået sin helt egen kanal. I kan derfor finde mine anbefalinger til animations- og tegnefilm og børne- og familiefilm. Ligesom I kan finde Ibens filmanbefalinger. Jeg håber, at kanalen kan være med til at inspirere jer, når I skal samles foran fjernesynet.

Derudover vil jeg minimum en gang om måneden anbefale en weekendfilm, som jeg vil dykke lidt ned i her på bloggen. Her vil jeg også altid linke til Streamhubs hjemmeside, sådan at I kan se, hvor I finder filmen. Måske findes den endda på en af de tjenester, som I allerede har abonnement til.

God sommerdag 🙂

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af billetter til DR Sommerfestival