Anbefalinger til teenage Iben

Når biblioteket sælger ud

Ibens høst fra det lokale bogudsalg

Ibens høst fra det lokale bogudsalg

En gang i mellem sælger vores lokale bibliotek ud af bøger for at gøre plads på reolerne til nyere titler. Derfor var Iben og jeg i dag på biblioteket og fylde posen med bøger. Det er en billig måde at få en masse nye bøger ind i hjemmet og oftest også billigere end loppemarkeder eller lignende.

Hos os koster alle børnebøger 5 kr og Iben fik samlet sig en bunke med 10 stk. – eller det vil sige at hun fandt 9, og jeg tilføjede bogen om bombehunde.

I blandt titlerne var børnebogen Ringen af Ida Jessen, som er illustreret af den dygtige danske illustrator Cato Thau-Jensen. Catos surrealistiske univers minder mig på mange måder om Stian Holes universer, som vi også holder meget af herhjemme. Der blev også plads til en bog af de finske forfattere Aino Havukainen og Sami Toivonen der blandt andet med figurerne Kalle og Palle skaber underlige fortællinger, som blander fag- og skønlitteratur på en fin og underholdende måde.

Bogsalget på Tårnby hovedbibliotek forsætter til og med mandag den 5. september. Du kan helt sikkert finde information om bogudsalg på dit lokale biblioteks hjemmeside eller spørge på biblioteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til teenage Iben