Illustrationer: Børneillustrationer i indretningen - Ibens nye soveværelse

Når far er en Tesla

Alfreds Autoalfabet af Christian Grau

Alfreds Autoalfabet af Christian Grau

Indlægget indeholder reklamelinks

Der er ikke tale om en ny Halfdans ABC, men for biltossede voksne og børn så er underholdningen sikret med Christian Graus bud på en ABC-bog. I Alfreds autoalfabet møder vi drengen Alfred. Han er glad for biler. Autoalfabetet er Alfreds guide til bilverdenen, fortalt i motoriserede børnerim. Vi har især kastet os over de bogstaver, som Iben kender godt fra vores navne. Ved Emils E har vi blandt andet læst om E-type og Enzo Ferrari, og selvom vi som sagt er ret bilgale herhjemme, så er vi allesammen  blevet klogere.

Christian Graus rim er ikke de bedste rent sprogligt, men man kan tydeligt mærke hans barnlige glæde ved biler. Den har en underholdende tone, hvilket illustrationerne af Peter Heydenreich rammer helt perfekt. Illustrationerne er en blanding af lette stregtegninger og store tegnede baggrundflader.

Vi har læst den med Iben, men fordi rimene er korte og uden svære ord, er jeg sikker på, at Iben kan læse den for Emil om et par år. Det bliver helt sikkert også en succes.

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag. 

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illustrationer: Børneillustrationer i indretningen - Ibens nye soveværelse