Lørdagsklub på en søndag

Teater på turné

Foto: Gudmund Thai/Folketeatret

Foto: Gudmund Thai/Folketeatret

Vi bor tæt ved København, og derfor vælger vi oftest forestillinger i de københavnske teatre. Det er dog ikke alle, som kan nøjes med at betale 20 kroner for en metrobillet for at komme til hovedstaden. Derfor er det fedt,  når forestillingerne tager på turné rundt i landet. Børneteater tager faktisk tit på turné.

I det nye år har vi netop planlagt, at vi skal afprøve en forestilling på turne. Jeg tror, at vi skal ind og se forestillingen Hodja fra Pjort, som spilles på Folketeatret her i efteråret. Da vi jo snart venter en lillebror, passer det os bedre at se forestillingen i det nye år.  Hvor vi så har mulighed for at se forestillingen på Amagerteatret eller gennem Hvidovre teater. Det glæder vi os til.

Det som kan være udfordringen ved turnéteater er, at det kan være svært at finde spilledatoer samt information om, hvordan man booker billetter. Et godt råd er derfor at huske at tjekke det lokale teaters hjemmeside ud en gang i mellem. Teatrene kan efterhånden også findes på de sociale medier, hvor de uploader deres programmer.

Jeg håber, at du har fået mod på at tage i teater på turné, og dermed støtte dit lokale teater.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsklub på en søndag