Tre børn kan også lege sammen

Troldeunivers

Troldeliv

Troldeliv

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har længe gået og glædet mig til, at vi kunne kaste os ud i Peter Madsens og Sissel Bøes fantastiske troldeunivers Troldeliv. Iben var bange for trolde indtil fire års alderen, så bange at hun en gang ikke ville ned fra klapvognen på en tur i skoven, fordi hun var sikker på, at det var en troldeskov.

Men i december fik jeg introduceret universet til hende gennem den fine julekalenderbog. Det var et stort hit, og jeg er sikker på, at den bliver en fast del af vores decembertraditioner i mange år fremover. Dette er selvom Iben allerede nu har set sig lun på julekalenderbogen med Doktor Proktor.

Troldeliv er fortællinger om troldene Paja og Pajko og resten af deres store, skæve og skønne troldefamilie. Det er historier om livet i skoven. Ligesom historierne handler om det at være søskende med masser af kærlighed og konflikter. Troldene er på samme tid nuttede og lodne på den fede måde.

Paja og Pajko er efterhånden blevet fast inventar herhjemme. De små pixibøger er desuden geniale til ture i toget eller metroen. Der er desuden masser af dem, så det er bare om at komme igang.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre børn kan også lege sammen