'Syng' i biografen

Underholdning på bilferie

Bagsæden når vi tager på Bilferie

Bagsædet når vi tager på Bilferie

Vi var i jylland til nytår (ok, ok, måske ikke den længste bilferie) og det var Emils første lange tur i bilen. Han er altså ikke særlig begejstret for at køre bil – til hans far store skuffelse. Jeg tror allerede, at han har billeder af ham og Emil, der kører landevejene tynde i en lækker Wolkswagen eller nyere Skoda. Vi var derfor med færgen begge veje, sådan at turen i bilen blev så kort som muligt. Iben er blevet ret god til at køre bil. Indtil hun var 3 år var det en garanti, at vi skulle ud og tørre opkast op, men det er som om, at hun er ved at vokse fra det. Da hun ikke er så stor, sidder hun stadig bagudvendt, men når hun kommer op og vejer 15 kg, skal hun have en ny autostol, så bliver det spændende at se, hvad det kommer til at betyde for mængden af opkast.

Men det betyder også, at hun ikke kan sidde og læse eller se alt for meget ipad – men på færgen kan der ses ipad. Vi benytter os af Viaplays download funktion, hvor film og serier kan ses offline. Netflix fik denne funktion her i december, så nu kan det være, at vi skal vende tilbage til vores netflix abbonnement. Jeg har stadig ikke fået set Black Mirror færdig, så det ville jo være en oplagt mulighed. Denne gang havde vi downloadet Zootropolis, som er en af de bedste nyere Disney film. Hvis du ikke har set den med børnene, så kom I gang. Desuden havde vi downloadet to afsnit af My Little Pony, som altid falder i god jord hos Iben, og altid irriterer folkene omkring os, da lydene er ekstrem larmende. Heldigvis valgte hun ikke at se disse på færgen 1. januar, hvor flere omkring os havde tømmermænd.

Ellers benytter vi os af musik eller lydbøger. Nu når drengene har indtaget forsæderne, er det faktisk endnu lettere at hjælpe Iben med at få valgt et godt album eller lydbog. Jeg købte en lille bluetooth højtaler på AliExpress i starten af december, hvilket betyder, at Theis ikke behøver at få forstyrret sin kørsel af børnemusik. Vi havde downloadet tre lydbøger fra Mofibo: Pippi, Prinsessehistorier og Bagsædehistorier. Prinsessehistorierne har vi også hørt herhjemme et par gange. Denne gang fik Iben hørt en del af Pippi. Mofibos børneindhold er ikke det største, men det er nemt at overskue og børnene kan selv finde rundt i det.

Hvordan plejer I at underholde børnene på bilferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Syng' i biografen