Kasten sig ud i klassisk musik

Vil du være med til at skrive en E-ungdomsroman?

DR-vært Thomas Skov. Foto: Dennis Morton

DR-vært Thomas Skov. Foto: Dennis Morton

Har din teenager en forfatterspire i maven? Så kan han eller hun være med til at skrive en ny E-ungdomsroman sammen med DR værten Thomas Skov. I slutningen af september udkommer Thomas Skov med ungdomsbogen ‘Den store Mission’, der handler om drengen Thomas, som prøver at jonglere venskab, uvenskab, kærlighed og sure forældre. Men samtidig skal Thomas Skov sammen med landets unge skrive en E-ungdomsroman.

På torsdag starter projektet ‘Skriv med Thomas Skov’ på Thomas Skovs gamle skole i Sønder Felding i Vestjylland. Men er din teenagers skole ikke en af de udvalgte, kan teenagerne også deltage i kulturhuse og biblioteker rundt omkring i landet. Indtil videre findes oversigten over de kommende live-arrangementer i artiklen her. De unge kan desuden følge e-bogens tilblivelse på de sociale medier og Thomas Skovs blog, ligesom der vil blive produceret en podcastserie, der følger projektet.

Projektet kulminere på Bogforum i Bella Center i Københavns den 11. og 12. november, hvor bogen vil blive præsenteret. E-bogen kan efterfølgende hentes gratis. Jeg er spændt på at se, hvad de unge i Danmark har på hjertet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kasten sig ud i klassisk musik