Tur i Cirkus Arena

Yoga for børn

Nelsons Yogabog af Leen Demeulenaere og Laura Van Bouchout

Ibens yndlings yogaøvelse fra Nelsons Yogabog af Leen Demeulenaere og Laura Van Bouchout

Indlægget indeholder Affiliate Links

Jeg har længe været på udkig efter en bog med yoga for børn. Der er efterhånden kommet en del på markedet, og de virker ret populære blandt de bogelskere, som jeg blandt andet følger på Instagram. Jeg var derfor rigtig glad, da vi fik lov at anmelde Nelsons Yogabog af journalisten Laura Van Bouchout og Socialpædagogen og Yoga entusiast Leen Demeulenaere fra Forlaget Turbine.

I bogen følger vi Nelson, hans bror og hans søster, som sammen med deres bedstefar tager på oplevelsesrige rejser. Hver rejse består af 2-3 yogaøvelser, som børn og forældre kan lave sammen. Der er blandt andet Ibens yndlings rejse, hvor Nelsons søster ønsker at komme ud og flyve. Først skal man tjekke, om flyet er klar til at lette. Dernæst skal barnet flyve på benene af en forældre eller en af sine ældre søskende. Både Iben og jeg blev hurtigt betaget af bogen, og vi havde svært ved at lægge den fra os, da vi først var kommet i gang med yogalegene.

Bogens historier fungerer perfekt som ramme for yogaøvelserne, sådan at de kan leges ind i kroppen på børn og forældre. Alle kan være med på de 24 yogalege, selvom enkelte lege kræver øvelse. Til alle øvelser er der fine illustrationer, som viser, hvordan man skal gøre, hvis man er i tvivl. Illustrationerne er tegnet af Emma Thyssen, som også var illustrator på Laura Van Bouchouts Nelsons akrobatbog. Bogen indeholder også mere generel information om yoga, men det kan man sagtens vælge at springe over, hvis man ligesom mig ikke er en stor yoga-guru.

Nelsons Yogabog – En gør-det-selv-sammen-bog med 24 yogalege til børn og voksne med eventyrlyst er modtaget som anmeldereksemplar fra Turbine. 

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur i Cirkus Arena