På ‘Kulturforbørn’ kan du opleve reklame eller virksomhedssamarbejde. Jeg gør dog meget ud af, at reklamen eller samarbejdet skal være relevant for læserne og deres børn. Jeg skriver dog altid min egen holdning og jeg håber, at I finder at eventuel reklame passer ind i mine resterende indlæg og min blog generelt. Nedenfor kan I læse mere om, hvordan jeg deklarerer mine indlæg.

Hvis I oplever indlæg, som I finder problematiske, så lad mig endelig vide det.

Affiliate Links

Jeg benytter mig af affiliate links, hvis jeg anbefaler, kommenterer eller anmelder produkter, som I kan købe hos en af mine affiliate-partners. Hvis I vælger at købe produkter via mine links, får jeg en lille skilling. Disse penge bruges til, at jeg og min familie kan få endnu flere kulturoplevelser, som I kan læse om her på bloggen. Af hensyn til markedsføringsloven fra 1. juli 2017 markeres disse indlæg med Reklame Links.

Anmeldereksemplarer, pressevisninger eller lignende

Jeg modtager sommetider anmeldereksemplarer af bøger eller invitationer til pressevisninger af film. Det vil fremgå af blogindlægget, hvis dette er tilfældet. Af hensyn til de nye markedsføringsregler gældende fra 1. juli 2017 markeres disse med sætningen: ‘modtaget som anmeldereksemplar af [forlag/forfatter]’