Bogforum for børn

Bogforum i Bella Center

Jakob Martin Strids kæmpestore pære

Jakob Martin Strids kæmpestore pære

Indlægget indeholder Affiliate Links

Fredag formiddag var Iben, Emil og jeg på Bogforum i Bella Centeret. Som jeg skrev i dette tidligere indlæg, så har Bogforum for første gang etableret et børne- og familieområde med masser af børnelitteratur – og det fungerede ok.

Det er jo altid lidt en øvelse at have en 4 årig og en 0 årig med på tur. Derfor var jeg glad for, at Bogforum havde lavet dette område, hvor Iben kunne boltre sig uden at være i vejen for de mange samtaler, som foregår rundt omkring på messen. Det er jo ingen hemmelighed, at der altid er rigtig rigtig mange mennesker på messen. På den anden side var det dog en lidt hård omgang at være længere tid i området på grund af den megen støj. Jeg synes i hvert fald (nok ligesom mange andre forældre), at andre forældres børn larmer og er irriterende, så det var begrænset, hvor længe man kunne holde ud af være i området.

bogforum2jws

Vi startede formiddagen med at høre Jesper Wung-Sung læse op af hans nyeste billedbog Frøen og Fluen. Jesper viste billeder fra bogen, mens han læste den lille fortælling om den selvfede Frø. Iben synes, at historien var lidt uhyggelig, fordi hun på et tidspunkt blev lidt forskrækket, men hun sad fint og lyttede til historien og fulgte med på skærmen.

Efterfølgende gik vi rundt og så på de mange bogtilbud i børneområdet. Iben krammede den store Mimbo Jimbo elefant og satte sig ind i den kæmpestore pære, som var sat op i området. Mens jeg ammede og puslede Emil, gik Iben rundt sammen med farmor i området. På oversigtskortet fremgik det, at der var et pusleområde i børneområdet, men det kunne sagtens have været endnu bedre. Det var blot et langt bord med 5 puslepuder, der var lagt op under store spotlamper. Hvis bogforum forsætter med at have dette børneområde i fremtiden, kan jeg anbefale, at man etablere et reelt amme- og pusleområde, med store gode ammestole og ro til at baby kan pusles i mere dæmpet lys. Der var i hvert fald mange andre end mig, som havde taget baby og barnevogn med.

Iben er ret vild med bøger – hvor mon hun har det fra (host host). Så det var helt utroligt, at vi kun endte med at have to bøger med hjem. Dem fortæller jeg om i et særskilt indlæg. Til gengæld har vi nu en lang liste af bøger til de kommende ønskelister til fødselsdag og jul.

Vi havde en rigtig god dag på bogforum. Var I afsted? Og hvad var jeres yndlings oplevelse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogforum for børn