Den store jagt på lykken

Weekendfilm – Krummerne

Familien Krumborg. Foto: Nordisk Film

Familien Krumborg. Foto: Nordisk Film

Reklame/Streamhub

Det er blevet tid til endnu en weekendfilm. I øjeblikket er der rigtig mange tv-programmer, som sætter fokus på familielivet, den gode opdragelse og forældreroller. Jeg synes især, at DR2 programmet ‘Da farfar blev far’ var rigtig interessant. Måske fordi vi selv var ret unge forældre, da vi for fem år siden fik Iben. Men også fordi det indeholder interessante perspektiver på sammenbragte familier. I forlængelse af det er min anbefaling til en weekendfilm derfor en af Danmarks mest kendte familier.

Familien Krumborg!

Krummerne var den største danske filmsucces i 1991. Hovedpersonen er Krumme, der uden at gøre det med vilje, driver sine omgivelser til vanvid med daglige uheld og ballade, mens hans forældre forsøger at holde styr på oprydning, madlavning, børn og karriere. Krummefilmen sætter familien i centrum og med sin 90’er charme kan børnene nyde krummes eventyr, mens de voksne kan reflektere over, hvordan man selv reagere, når teenagedatteren låser sig inde på værelset, og familiens yngste serverer sin morgenmad i en stor lastbil.

Det er Thøger Birkeland, som har skrevet bøgerne bag Krummefilmene. Krummerne er halvanden times veloplagt sjov og ballade for hele familien. Du kan se hos Streamhub, hvor du kan streame eller leje denne uges weekendfilm.

Rigtig god weekend.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store jagt på lykken