Hemmelig superstjerne

Børnenes bogforum – fredagsoplevelser

BogForums børneområde Foto: BogForum

BogForums børneområde Foto: BogForum

Den 10. – 12. november afholdes det årlige BogForum i Bella Centeret i Ørestad, København. Sidste år havde jeg Emil med i bæresele blot 5 uger gammel, så det var begrænset, hvor mange arrangementer, vi kunne deltage i. Vi var dog ret begejstret for, at vi nåede at høre Jesper Wung-Sung læse højt af Frøen og Fluen. Bogen ‘Den hvide kanin og den sorte hat’ anbefalede jeg da også i Keiki nr. 52.

I år er det bare Iben og jeg, der skal afsted lørdag. Desuden skal jeg afsted med min svigermor fredag, hvor der også bliver tid til lidt voksenarrangementer. Det bliver en fest! Skal du afsted med børnene? Så synes jeg, at I skal tjekke disse arrangementer ud.

Klokken 10 – B6-004 Jan Kjær

Jan Kjær forærer ‘Nomernes vilde væddeløb’ til de ti første 4-8 årige børn. Nomerne er et læs-selv hit hos rigtig mange børn, men de fungerer også fint som højtlæsning. Jans illustrationer appelerer desuden max til børnene, som fanges af de farvestrålende bogforsider.

Klokken 12 – C2-027 Politikens forlag

Johan Olsen interviewes om jordens opståen i forbindelse med hans udgivelse Bogen om jorden, som jeg anbefalede i Keiki nr. 56. Her kan både børn og voksne bliver klogere.

Klokken 15 – Børnescenen

DR Ultras Kreakampen går live fra BogForum, og der kan børn se og deltage i på børnescenen. Vi genser ofte Kreakampen, og især tegneepisoderne er et kæmpe hit herhjemme.

Klokken 16 – B6-013 Danske Børne-cd og Ungdomsfilmklubber

Der kan godt være en del støj fra de mange mennesker og arrangementer på BogForum. Derfor er det fedt, at børnene har mulighed for at trække sig ind i mørket. Klokken 16 vises Bennys Badekar, som er en klassiker og stadig vældig underholdende.

Derudover kan børnene deltage i Find Holger skattejagt hos forlaget Alvilda og vinde en lækker Elmer bogpakke hos Forlaget Bolden.

God fornøjelse!

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmelig superstjerne