Børnenes bogforum - lørdagsoplevelser

Børnenes bogforum – søndagsoplevelser

Læsning på BørneBogForum

Læsning på BørneBogforum 2016 Foto: Bogforum

Den 10. – 12. november afholdes det årlige BogForum i Bella Centeret i Ørestad, København. Sidste år havde jeg Emil med i bæresele blot 5 uger gammel, så det var begrænset, hvor mange arrangementer, vi kunne deltage i. Vi var dog ret begejstret for, at vi nåede at høre Jesper Wung-Sung læse højt af Frøen og Fluen. Bogen ‘Den hvide kanin og den sorte hat’ anbefalede jeg da også i Keiki nr. 52.

I år er det bare Iben og jeg, der skal afsted lørdag. Desuden skal jeg afsted med min svigermor fredag, hvor der også bliver tid til lidt voksenarrangementer. Det bliver en fest! Skal du afsted med børnene? Så synes jeg, at I skal tjekke disse arrangementer ud.

Klokken 10.45 – Den lille scene

Marianne Iben Hansen læser op af Axel elsker biler, som er en af vores yndlingsbøger herhjemme. Den er så sjov, og jeg mister pusten hver gang jeg skal remse mig igennem de mange biltyper.

Klokken 11.05 – Den lille scene

Efter højtlæsningen kan man blive ved Den lille scene (hvis børnene kan undvære at se Motor Mille på Børnescenen), når børn og voksne får lov at tage en sjov mindful-pause med lidt yoga.

Klokken 13.30 – Lyttesalonen

En af Danmarks bedste lydbogshøjtlæsere Annette Støvelbæk læser højt af fortællinger af Charlotte Fleischer. Så er det bare om at læne sig tilbage og lytte.

Klokken 14.45 – Børnescenen

Sikker og Søn fra DR Ramasjang kommer og gør børn (og deres forældre) klogere på trafiksikkerhed. Jeg cykler ofte i København, og der er masser, som har noget at lære.

Klokken 16.00 – Akademiet

Elvira Fragolas bøger om børnene i Mumleby er en god blanding af aktiviteter og fortælling. Hos Akademiet kan børnene være med til at lave udvalgte aktiviteter fra bogserien.

Derudover kan børnene deltage i Find Holger skattejagt hos forlaget Alvilda og vinde en lækker Elmer bogpakke hos Forlaget Bolden.

God fornøjelse!

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnenes bogforum - lørdagsoplevelser