Børnenes bogforum - fredagsoplevelser

Børnenes bogforum – lørdagsoplevelser

Tegneworkshop på BogForum 2016 Foto: BogForum

Tegneworkshop på BogForum 2016 Foto: BogForum

Den 10. – 12. november afholdes det årlige BogForum i Bella Centeret i Ørestad, København. Sidste år havde jeg Emil med i bæresele blot 5 uger gammel, så det var begrænset, hvor mange arrangementer, vi kunne deltage i. Vi var dog ret begejstret for, at vi nåede at høre Jesper Wung-Sung læse højt af Frøen og Fluen. Bogen ‘Den hvide kanin og den sorte hat’ anbefalede jeg da også i Keiki nr. 52.

I år er det bare Iben og jeg, der skal afsted lørdag. Desuden skal jeg afsted med min svigermor fredag, hvor der også bliver tid til lidt voksenarrangementer. Det bliver en fest! Skal du afsted med børnene? Så synes jeg, at I skal tjekke disse arrangementer ud.

Klokken 10.45 – Den lille scene

Pixitrolden og Guitar-Krelle spiller op til fest med en masse kendte børnesange. Det er altid en fornøjelse at se dem optræde. Børnene elsker dem.

Klokken 11.25 – Børnescenen

I anledningen af Cykelmyggen Egons 50 års jubilæum kan børnene være med til at fejre ham sammen med forfatteren Flemming Quist Møller. Cykelmyggen er en af Ibens absolut yndlings figurer, og hun glæder sig vildt meget til dette.

Klokken 12 – B6-004 Jan Kjær

Forfatteren bag Nomerne tegner på sin stand, og børnene kan følge med i, hvordan Jan udvikler sine karakterer og tegningerne af dem.

Klokken 14 – Akademiet

Klokken 14 kan I søge videre til endnu et illustrativt univers, nemlig Jakob Martin Strid. Her kan børnene tegne og farvelægge Mumbo Jumbo.

Klokken 15.25 – Børnescenen

Her er der lidt til de større børn, når Danmarks populære Youtube-par RobinSamse besøger BogForum i anledningen af deres nye bog, hvor de fortæller om, hvordan det er at være kærester og nørder.

Derudover kan børnene deltage i Find Holger skattejagt hos forlaget Alvilda og vinde en lækker Elmer bogpakke hos Forlaget Bolden.

God fornøjelse!

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnenes bogforum - fredagsoplevelser