Hvad skal vi lave i vinterferien? Astrid Lindgren i Cinemateket

Hvad skal vi lave i vinterferien? Disney on ice

Disney on ICE's fine program

Disney ON ICE’s fine program

Sidste år i vinterferien var Iben og jeg inde at se Disney om Ice med farmor i Forum. Jeg skøjtede selv som barn, og jeg kan huske, da jeg for første gang så Aladdin spille sig ud på isen i Rødovre is-arena. Siden hen har jeg så set Snehvide og Asterix. Derfor glædede jeg mig også helt vildt til at introducere Iben for konceptet.

Vi drog derfor sammen med tons vis af andre børnefamilier til Forum i København. Der var mange af børnene, der havde klædt sig ud som Disney karakterer. Vi stødte især på rigtig mange Elsa’er og Anna’er. Frost var da også det, som man kunne høre, at børnene glædede sig allermest til – og derfor også den fortælling, som lukkede forestillingen. Inden da mødte vi Peter Pan, Simba og Nana og Ariel.

Iben var vild med showet. Vi blev tryllebundet af det flotte lysshow, de herlige Disney sange og ikke mindst de knald dygtige skøjteløbere. Man skal dog gøre sig klar, at man samtidig træder ind i verdens dyreste mareridt. Der er popcorn, slush-ICE og merchandise i spandevis til de vildeste overpriser. Men ser man bort fra dette og acceptere, at det bliver en dyr dag (og at man har Disney syge den næste måned), så er det en rigtig god oplevelse.

Disney om Ice spiller i København, Herning og Aalborg. I kan købe billetter her.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi lave i vinterferien? Astrid Lindgren i Cinemateket