Historiefortælling på Ofelia Plads

Hvornår må jeg se Løvernes Konge?

For godt et halvt år siden havde Føtex tilbud på Disney klassikere. Min mand er vild med Løvernes Konge og derfor blev den hurtigt en af de udvalgte film, som røg med hjem i indkøbsvognen. Placeret foran fjernsynet en lørdag eftermiddag måtte vi dog slukke filmen undervejs, da Iben blev bange og meget berørt af scenen, hvor Mufasa bliver kastet ud over bjergsiden og dør.

Jeg havde forberedt Iben på de farlige hyæner og onkel Scar, men jeg havde ikke tænkt over, at årsagen til at den frarådet børn under 7 år kunne skyldes denne følelsesladet og skræmmende scene.

Det undersøger jeg nu, inden at vi sætter en film på. I Medierådet for Børn og Unges vurderingsbase kan du nemlig finde  vurderingsudvalgets aldersklassificering og årsagen til den. Forældre kender deres børn bedst, og ved hvad der skræmmer netop deres barn, og derfor kan man gennem beskrivelserne vurderer, om barnet er klar til at se filmen.

Du kan finde vurderingsbasen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historiefortælling på Ofelia Plads