Mine og Ibens filmanbefalinger på Streamhub

Kanalrundfart i København

Iben og jeg har været på kanalrundfart i København i denne uge. Iben har faktisk spurgt lige siden sidste sommer, om hun ikke måtte prøve bådene i havnen. Jeg har bare syntes, at hun har været lige lille nok. Men nu måtte det prøves.

Jeg er vild med København og ærgrer mig faktisk tit over, at jeg er vokset op så tæt på byen (og gået i gymnasiet i indre by), fordi jeg aldrig kommer til at opleve København som turist. På båden var der blandt andre en familie fra Jylland, som havde krydset en masse af på et kort over København. De havde tydeligvis valgt at holde deres sommerferie i hovedstaden – og det kan jeg virkelig godt forstå. Nu kan jeg heldigvis vise Iben byen, og vi kan lege turister.

Vi valgte at tage en tur med Nettobådene. Voksne koster kun 40 kroner og børn 15 kroner, så det er til at betale. Turen varede ca. en time. Der er dog masser af forskellige både rundt omkring i havnen og kanalerne. Iben er interesseret i kongehuset og dets historie, så at se Amaliehaven, Amalienborg og Holmens Kirke fra vandsiden var et hit. Stoppet ved H. C. Andersens lille havfrue var hun dog også imponeret over. Kommer I forbi København kan en tur med kanalrundfart anbefales. Børn fra 4 år kan sagtens få en masse ud af turen.

Den fik desuden hele turist-armen, da vi efterfølgende blev cyklet til bussen af en cykeltaxi.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine og Ibens filmanbefalinger på Streamhub