Det er sjovest, når alle er med - nu live

Hvor finder I inspiration til kulturoplevelser?

00'erne leder efter aktiviteter i Københavns området. Foto: Famitool

00’erne leder efter aktiviteter i Københavns området. Foto: Famitool

Efter at jeg startede Kulturforbørn har jeg tilmeldt mig en masse nyhedsbreve med information om kulturtilbud, men som forældre ville det være et kæmpe arbejde, hvis man skulle læse sig igennem flere emails om ugen. Derfor vil jeg dele to nemme værktøjer med jer, som jeg bruger til at hente inspiration. For udover Instagram, som er et herligt sted at få inspiration, så er der især to app’s, som jeg bruger.

Famitool er den første af dem. Famitool tager udgangspunkt i din placering og viser, hvilke kulturtilbud der er i området. Det er altså super smart, når man sidder lørdag formiddag og ikke aner, hvad man skal finde på.  Desuden kan man gemme udbydere som favoritter, sådan at man modtager påmindelser, når der er nye aktiviteter på stedet. Lige nu er der flest aktiviteter omkring København, men jeg ved at Famitoolholdet arbejder for at få endnu flere aktiviteter med. På sigt vil det være super smart, hvis man kan tage den med i tasken, når man tager i sommerhuset.

App'en i brug ved guided tur. Foto: Useeum

App’en i brug ved guidede ture. Foto: Useeum

Useeum er den anden app, som jeg bruger. Jeg bruger den ikke kun til at finde inspiration til oplevelser med familien, men også for mig selv og mine veninder. App’en er nemlig ikke på samme måde som Famitool kun henvendt til børnefamilier. Useeum er en app, hvor museer kan formidle deres aktuelle udstillinger. Jeg kan nemt få et overblik over forskellige udstillinger og få inspiration til museer, som jeg normalt ikke vil besøge. Det seje ved Useeum er, at app’en samtidig kan bruges til guidede ture. De har blandt andet et spilkoncept i øjeblikket ‘Museumsmysteriet’, som kan spilles på Christiansborg Slot, Sønderborg Slot og i Roskilde by. Vi har endnu ikke selv prøvet dette, men det skal vi helt sikkert på et tidspunkt.

Hvor finder du inspiration til jeres kulturoplevelser?

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sjovest, når alle er med - nu live